ponedjeljak, 6. kolovoza 2018.

Novi reality show


Slijedeće godine na danskoj televiziji (komentar: iako se čini daleko, Danska, svijet je postao globalno selo pa bi brzo reality show mogao doći i do nas. Osobito ako uzmemo u obzir da Hrvatska ima najvelikodušniji zakon o izvantjelesnoj oplodnji. Čak 6 besplatnih postupaka, od kojih dva pokušaja moraju biti u prirodnom ciklusu i to sve do 42. godine života žene. Zakon o umjetnoj oplodnji je izglasan 13. srpnja 2012. ) Kanal 4 debitirat će novi reality show.

Program je usmjeren protiv tradicionalne obitelji te promiče promiskuitetni životni stil. Tu činjenicu ne skrivaju ni njegovi tvorci koji svoje "remek – djelo" reklamiraju kao odmak od tradicionalnog obiteljskog modela.

Sadržaj programa je pronalaženje djetetova oca, ali samo da bi se ono moglo začeti. Za odabir partnera odgovoran je tim stručnjaka koji traže kandidata za djetetova oca prema kriterijima žena koje sudjeluju u programu.

Muškarci su za potrebe reality showa tjelesno i mentalno "testirani". Nakon što se dijete rodi "partneri" neće živjeti pod istim krovom, ali dužni su dijeliti odgovornost o njegovoj skrbi.
Kod rađanja djece pomoću in vitro metode, otac ostaje nepoznat. Strava i užas!

Narodi Zapadne Europe sve se više srozavaju prema paklu..

Izvor: časopis Savez s Marijom, travanj 2018.

Što nam govori katolički nauk o umjetnoj oplodnji?

Katolička Crkva naučava da ljudski život započinje začećem, što znači da je postupanje koje se čini pri umjetnoj oplodnji prema zamecima nemoralno jer je riječ o njihovu uništavanju ili izlaganju oštećenju (kod zamrzavanja). U postupku se oplodi obično 10-tak zametaka, a samo se oni najuspješniji unose u ženu, dok se ostali: bacaju, zamrzavaju ili koriste u kozmetičke svrhe (kreme protiv starenja).

Kao odgovor i naknadu za svetogrdna djela umjetne oplodnje, molimo i vapimo Gospi koja je satrla glavu zmije da zaštiti nerođene i Domovinu.