petak, 26. listopada 2018.

Migrantska opasnost – 10. prosinca u Hrvatskoj izlazi ugovor koji će Hrvatsku uvesti u još veću opasnost (sporazum unutar svih zemalja UN)


U posljednje vrijeme imamo jednu nezapamćenu situaciju do sad, a to je da stotine i stotine migranata pokušavaju ući u Hrvatsku. Pokušavaju ući na način da se čak sukobljavaju s policijom.

Stanovnici Hrvatske više nisu sigurni kao ranije, a službeni podaci BiH je da je kroz nju prošlo više od 12 tisuća migranata. Službeni podaci EU su 25 tisuća migranata.

Migranti ulaze na potpuno nelegalan način, bez dokumenata.

Najveća opasnost je događaj koji će uslijediti 10. prosinca 2018., a radi se o potpisivanju ugovora koji se zove Globalni sporazum za sigurnu, urednu i redovnu migraciju. To je jedan sporazum između svih zemalja unutar UN-a. Biti će potpisan u Maroku. Predsjednica Hrvatske, gđa Kolinda Grabar Kitarović je radosna što će potpisati taj ugovor, a s njim se liberaliziraju i olakšavaju migracije.

Mađarska i SAD neće potpisati sporazum. Hrvatska srlja u ovo potpisivanje, a zapravo i ne zna što potpisuje. Kad krenu velike migracije Hrvatska bi zaista mogla postati ključna država koja im ide u prilog.

Kako zaštititi Hrvatsku? 

Ključna je molitva, post i vjera, ali i strategija koja proizlazi iz prvoga...

Prvo i ono najbitnije je da Predsjednica, gđa Kolinda Grabar Kitarović ne potpiše ovaj sporazum. Ako ne žele potpisati ni SAD (gdin Trump), a ni Mađarska (gdin Orban), zašto bi morala potpisati gđa Grabar Kitarović?

Sazrelo je vrijeme sazivanja sjednice Vijeća za nacionalnu sigurnost.Neka to bude početak ozbiljnog bavljenja s ovim problemom. Tako razmišlja političar gdin Zekanović.


Osobno se ograđujem od svake politike i političara, ali mislim da je bitno donijeti informaciju vjernicima katolicima kako bismo znali u kojem smjeru je potrebno moliti. Molitvena nakana za zaustavljanje migracije u Domovini. Stop migrantima!

Trenutno je 5 stotina ljudi koji na silu žele ući u Hrvatsku. (Neki portali, vjerojatno u dobroj namjeri, pišu da su već ušli, ali još nisu). Migranti se ponašaju van kontrole, u neskladu sa zakonima Hrvatske i zbog toga ako se to proširi (sporazum), ako uđu u Hrvatsku, životi bi nam mogli doći u opasnost. Bilo gdje da se nalazimo na ulici ili u kući, poslu, bilo gdje...