petak, 5. siječnja 2018.

Ovo se zaista isplati vidjeti – virtualna šetnja kapelicama Zadarske nadbiskupije

          Časne sestre u noćnom klanjanju pred presvetim – izmjenjuju se svakih sat vremena

Budući da u Redu Kćeri Srca Isusova u Lasinji, Sisačka biskupija ima zvanja iz Zadarske nadbiskupije (članak iz 2010, danas je 27 sestara u Redu Kćeri Srca Isusova s tim da je jedna sestra privremeno u Tirolu, a jedna u njihovoj kući u Marseilleu) prenosim s bloga Tradicionalna Misa obavijest o kalendaru i svetoj Misi, a također ono što je na jedan način posebnost možete virtualno prošetati kapelicama Zadarske nadbiskupije u kojima se mise slave "ad orientem" odnosno prema istoku, svetohraništu, prema najstarijoj tradiciji sveopće Crkve, kako prenosim s bloga Tradicionalna Misa.

Ova virtualna šetnja je zaista prekrasna i isplati se odvojiti vremena kako biste nešto jako lijepo vidjeli.

Sveta Misa po tradicionalnom rimskom obredu  slavit će se u zagrebačkoj crkvi sv.Martina 7. siječnja (ove nedjelje), blagdan svete Obitelji, u 11.30.

Kao dodatnu “poslasticu” autor fotografija kalendara je pripremio i virtualnu šetnju  po ovim crkvama koju možete vidjeti OVDJE, pa vam svakako preporučujemo da odvojite malo vremena i pregledate ove crkve u virtualnom okruženju, dok vam se ne pruži prilika da ih vidite uživo i pomolite se u njima, prenosim s bloga Tradicionalna Misa