utorak, 1. siječnja 2019.

Koji su postovi po vašem izboru obilježili 2018.godinu? Što je novoga kod nas? Blagoslovljena vam 2019. godina!


Dragi i poštovani čitatelji bloga budući da ste nam vi bitni odlučili smo se i ove godine prisjetiti kojih 7 postova su tijekom prošle godine najviše generirani prema broju vaših klikova.

Poštujemo vaš izbor i zajedno s vama drago nam se toga prisjetiti! Klikom na naslov posta otvara se post za čitanje.

Vi ste ona dragocjenost koja se ugrađuje u ovaj blog i bez vas, a podržavani prvenstveno Gospinim zagovorom i Božjom milošću i providnošću ovaj blog ne bi imao smisla.

Prošle godine sam napisala da dok smo podržavani Božjom milošću i dok nas On treba tu smo, ali hajdemo samo za Gospodinom jer će doći trenutak kad će i nas Gospodin pozvati na nešto drugačije. 

Do tad rastimo zajedno prema Gospodinu znajući uvijek ići onamo kamo nas On zove.

Ove godine smo i dalje jednako podržavani Gospodnjom milošću, zahvaljujući i vašim molitvama, ali otvorilo se i novo polje djelovanja u Gospodnjem vinogradu.
Pojačali smo rad na You Tube kanalu i e-mail knjižnici što iziskuje dodatne snage te će se vjerojatno dogoditi reorganizacija u objavama. Zapisi s YT kanala će se objavljivati u određenim fb grupama (preko YT) o čemu ćete biti obavješteni. Postovi će i dalje ostati na blogu i Googlu plus pod imenom bloga.

Na vrijeme ću obavijestiti kad će doći do promjene.

Zahvaljujemo svim portalima i dr. koji su pod našim imenom širili prijevode i druge članke s bloga i na taj način pridonijeli bilateralnom marketingu. Oni će se sami prepoznati. Sve koji na bilo koji način čine dobro neka Gospodin obilno nagradi i za svako djelo učinjeno iz ljubavi molimo da udjeli još više blagoslova i ljubavi.

Dragi čitatelji, s Gospinim zagovorom i Božjim blagoslovom, činimo sve u ovoj Novoj 2019.godini!
Od srca vam to želimo iz uredništva vašeg bloga On treba kraljevati – Oportet illum Regnare 
(Geslo bl.Marije od Isusa, utemeljiteljice Reda Kćeri Srca Isusova)

7 najboljih postova prema vašem izboru



















U našem djelovanju na YT kanalu od najgledanijih zapisa (izbor je učinjen prema vašim pretplatama na kanal – pretplate su samo tehnička stvar kako bi zapisi mogli stizati na vašu e-mail adresu s koje ste se pretplatili, broju pogleda i minutama gledanja zapisa) najgledaniji su:





3.Rani život sv.Ane - o. Michael Rodriguez (molim Vas ne zaboravite izmoliti prema zamolbi svećenika 3 Zdravo Marije na njegove nakane)





5.Kako ljudi odbijaju Krista Kralja - O. Ripperger (poznati svećenik, egzorcist) (Molim pročitati opis zapisa, tko je gledao ili gleda zapis)







Nastavljamo dalje u ovoj godini, zahvaljujem za svaku molitvu izrečenu od srca kao i moralnu podršku... Božji blagoslov i Gospin zagovor na sve nas....

Link za e-mail knjižnicu u kojoj se nalazi preko 100 naslova i vjerujem da će svatko od nas naći nešto za sebe, a koja će se i dalje ažurirati zahvaljujući vjernim suradnicima.


(radi preglednosti je podijeljena na 4 police)

Blagoslovljena Vam NOVA GODINA i proživite ju SVETO