nedjelja, 5. ožujka 2017.

Osobne slobode i prava zajamčene Ustavom su pravo na život i nema smrtne kazne! Je li odluka Ustavnog suda za nerođene zapravo pokazatelj potpunog kraha morala u Hrvatskoj?"Tko primi jedno dijete u moje ime, mene prima." (Mt 18,5)

Kao što ste vjerujem već čuli izgubili smo bitku za naše i Gospodinove mališane. Prema odluci Ustavnog suda možemo zaključiti da on ne štiti pravo nerođenog života već je za pravo žene na račun nerođenih. Gospodin Bog nas poziva da se ne predajemo već da molimo, žrtvujemo i dalje za Njegove najmanje i za našu Domovinu.

Poziva nas na Jerihonsko bdijenje baš na tu nakanu. Klanjanje dan i noć počinje u utorak 07. ožujka i traje do subote, 11. ožujka u 17 sati. Klanjanje će biti u kapelici Corpus Domini, Mošćenička 3, Trešnjevka, Zagreb. Dođite i pozovite mnoge! Bdijmo i klanjajmo se Gospodinu! Dajmo zadovoljštinu za ubojstva nerođenih i obraćenje onih koji to zagovaraju i dopuštaju!

Isus je bio nerođeno dijete, bdijmo za Njegove malene! Božji blagoslov, zaštita Bezgrješnog Srca Majke Marije i zagovor Neba biti će s nama!