srijeda, 5. listopada 2016.

Slobodni zidari naređuju Europskoj uniji: otvoriti granice za sve više useljavanja

           http://tradikatolik.blogspot.hr/2015/09/slobodni-zidari-nareuju-europskoj-uniji.html

Prije godinu dana na blogu Traditio Ecclesiae objavljen je ovaj članak koji nam je otvorio oči o skrivenim namjerama masovnog useljavanja u Europu. Svi se čudimo, gledamo u nevjerici, negodujemo, postavljamo pitanja koja nemaju odgovora...Pritom zaboravljamo da je na djelu razbijanje monolitnosti kršćanske Europe i daljnji korak u uništenju njezinih kršćanskih korijena te izazivanja nemira, nezadovoljstva i kaosa, a možda i ratnih sukoba. Unatoč svim neugodnostima koje su u ovih 12 mjeseci dogodile, silovanjima, terorističkim napadima, dokazima da se na ovaj način džihadisti ubacuju u europske zemlje te znanju o brutalnim pokoljima i progonima naše kršćanske braće na Bliskom istoku, vlada opća apatija i malobrojni uspijevaju poduzeti nešto konkretno i učinkovito. Sve one političare i državnike koji se javno suprotstave, đavolska propagandna mašinerija pokušava uništiti. Mir u Europi i svijetu vidljivo je ugrožen.

Sada nas samo zagovor Majke Božje Fatimske može spasiti!

(Bruxelles) O useljavanju je svatko već rekao svoje mišljenje. Razlika je doduše u tome da to neki mogu činiti u velikom stilu u masmedijima, a drugi samo u ograničenom dosegu formalno bezgraničnog interneta.

Sada su se javili za riječ i slobodni zidari. 28 obedijencija potpisalo je službenu izjavu i rijetko viđenom otvorenošću razjašnjavaju fenomen useljavanja bez ograničenja i bez pravila koji upravo paralizira Europu. Fenomen koji očituje sve veći jaz između elita i naroda.

Jedinstvo loža od Turske do Portugala, od Italije do Irske i Poljske

Među potpisnicima nalaze se Veliki orijent Francuske, Velika loža Austrije, Veliki orijent Švicarske, Velika loža Francuske, Veliki orijent Belgije, Velika loža Belgije, Veliki orijent Hrvatske, Veliki orijent Irske, Velika loža Italije, Veliki orijent Luksemburga, Veliki orijent Poljske, Veliki orijent Portugala, Veliki orijent Grčke, Ženska velika loža Turske i još mnoge druge. Oni ne zahtijevaju od europskih vlada samo da prihvate bujicu useljenika, nego da ih u budućnosti sve više prime. Masoni time dokazuju zapanjujuće međusobno suglasje u nakanama - od Turske do Portugala, od Italije do Poljske. Osim toga, očituju faktičku konvergenciju sa službenim strategijama Europske unije i većine članica EU-a. Potpuna jednakost intencija kako službeno u ovoj mjeri između slobodnog zidarstva i političkih dužnosnika i čelnika rijetko ovako očito iskazana.

Cilj: ,,Podrivanje temeljnih elemenata kao domovina, identitet i narod"

Masoni i useljavanje

Pojedinačan slučaj? Čisto sumnjamo. ,,Suglasje ima jedan cilj: podrivanje temeljnih elemenata naše društvene zajednice kao što su domovina, identitet, narod", piše Corrispodenza Romana.

Izjavu loža objavio je Médias-Presse u Francuskoj.

Službeni dokument loža obrazložio je zahtjev za useljavanjem bez ograničenja nadvladavanjem ,,nacionalnih egoizama" i davanjem prednosti ,,općim interesima" koji nisu pobliže definirani i koji zahtijevaju ,,inovativnu politiku dobrodošlice".

Lože ne spominju samo uzvišene namjere, nego izriču i opomenu. Ako vlade ne budu držale otvorenima svoje granice i time ne budu ispunile slobodnozidarski zahtjev, doći će do ,,podjela i konflikata" i do ,,ponovnog oživljavanja nacionalizama" u Europi.

Zahtjev loža: ,,Useljavanje iznad svega"

Braća (i sestre) iz loža ne pozivaju se kod svog zahtjeva na kršćansko-židovsko korijenje Europe, nego na ,,poštovanje ljudskih prava" na kojima, tako kažu slobodni zidari, počiva Europska unija s ,,vrijednostima solidarnosti i bratstva". Temelji Europe sežu za lože samo do Francuske revolucije s njezinom Deklaracijom o ljudskim i građanskim pravima iz 1789. godine koja je prihvaćena 1948. godine u Općoj deklaraciji o ljudskim pravima UN-a.
Europske slobodnozidarske obedijencije ne kažu kako treba postići kvadraturu kruga, kako se interesi izbjeglica i sve više rastuće bujice useljenika mogu uskladiti s interesima europskih naroda. Slobodnim zidarima je dovoljno javno definirati fiksnu točku kao conditio sine qua non. "Useljavanje iznad svega", piše Corrispodenza Romana.


Izvor: katholisches.info