subota, 7. siječnja 2017.

Father Gruner: "Gospa je rekla da će jednog dana preko krunice i škapulara spasiti svijet" - videozapis sa prijevodom na hrvatski jezik






 Fatimska Gospa želi da nosimo karmelski škapular:"Troje djece Lucija, Jacinta i Franjo su vidjeli Gospu Karmelsku. Ona im je pružila škapular....."

"Svetom Šimunu Stocku Gospa se ukazala 16 .srpnja 1251. i pružila mu škapular...."

Gospa ne samo da je obećala vječno spasenje onome tko sa vjerom nosi škapular već je napravila i mnoga čuda u čast škapulara....

Pogledajte videozapis i pročitajte o nekoliko čuda koje je Gospa učinila u čast škapulara!

Blagoslovljeno Bezgrešno Srce Marijino! Utočište grešnika, sigurna luko putnika, pomoćnica u nevoljama, moli za nas!

Vjerujem da i oni koji još ne nose škapular kad pročitaju o ovim čudima da će ga poželjeti obuči! Obratite se vašim svećenicima da vam pomognu u tome!

Škapular je zalog spasenja, sigurnost da duša neće propasti i da će za tjedan dana biti izbavljena i iz čistilišnih muka ukoliko ga nosite sa vjerom i pouzdanjem!

(još jedna nadopuna blogera iako je već napisano da je potrebna vjera...Nošenje škapulara samo po sebi ne garantira spasenje jer su se dogodili slučajevi u kojima su osobe, koje su nosile škapular, ali su živjele u smrtnome grijehu, na času smrti osjetile strgnut škapular sa sebe......  Za spas duše je potrebno iskreno pokajanje....)