četvrtak, 15. prosinca 2016.

„Uništiti kršćane“: Humanitarna djelatnica prisluškuje izbjeglice




Katolički obavijesni portal kath.net izvješćuje o jednoj humanitarnoj djelatnici koja pomaže izbjeglicama i koja je čula zastrašujuće stavove kod muslimanskih migranata u mnogobrojnim izbjegličkim domovima. Ona govori o čistoj mržnji prema kršćanima

Rođena Eritrejka (39) i sama je pobjegla u Njemačku i već 5 godina dobrovoljno radi u mnogobrojnim izbjegličkim kampovima kako bi iz zahvalnosti „nešto vratila“. Ona govori arapski i ona je – što nitko ne sluti – kršćanka.

„Kršćane muslimanski izbjeglice ugnjetavaju, zastrašuju i šikaniraju. To je normalno“, izvješćuje žena koja bi željela ostati anonimna i koja je preko jedne neimenovane „poznate njemačke političarke“ tražila kontakt s politikom. Počesto nitko ne sazna za mobing kojemu su izloženi svi nemuslimani. Muslimanska djeca odbijaju igrati se s kršćanima.

Šokirana trideset devetogodišnja žena željela je više saznati i posjećivala je stoga Kuransku nastavu u raznim džamijama: „Ondje se propovijeda čista mržnja protiv drugih vjera. To djecu ovdje u Njemačkoj odmalena uče.“

Žene govore: „Želimo se razmnožavati. Moramo dobiti više djece od kršćana. Samo ih tako možemo uništiti.“ Upozorila ih je da su kršćani ti koji pomažu izbjeglicama. Odgovor je bio da je grijeh braniti kršćane.

Europska misijska zajednica izvješćuje u članku da muslimanski prevoditelji često prevode na štetu kršćanskih izbjeglica. No to se može djelomično suzbiti ako suradnici nadziru prevoditelje.

Izvor: gloria.tv