nedjelja, 18. rujna 2016.

Sveučilište Iowa - novi studij za "aktiviste" dženderizma




Homo-proslava ispred Sveučilišta u Iaowi kada je Vrhovni sud države
legalizirao „homo-brak“ protiv volje zakonodavca


(Washington) Sveučilište u saveznoj državi Iowi u Sjedinjenim Američkim Državama nudi novi studij „socijalne pravde“. Iza toga skriva se studij s visokoškolskom diplomom za „aktiviste“ dženderizma.
Studij predstavlja daljnji razvoj „rodnih studija“ koji se nude na većini zapadnih sveučilišta. Cilj mu je, prema navodima Sveučilišta, ponuditi studentima izobrazbu o „obrani društvenih pitanja u svezi sa spolnim identitetom, homofobijom, seksizmom i rasnom diskriminacijom“.
U stvarnosti, „cilj je promicati rodnu ideologiju i studente obrazovati za buduće glasnogovornike i vođe homoseksualnog lobija“, piše InfoVaticana.
Novi studij na University of Iowa naziva se „socijalna pravda“, a to je politički pojam koji homoseksualni lobi pokušava uzurpirati za dženderizam.
Prema podatcima američkog dnevnika The Daily Caller ovaj će se studij ponuditi i na nekim američkim i europskim sveučilištima. Sveučilišta time postaju „mjestima ideološke indoktrinacije“, piše InfoVaticana.
Studij je na Sveučilištu u Iowi smješten u okviru Department of Gender, Women's&Sexuality Studies. Ondje stoji u promidžbenom tekstu da studij otvara „nove mogućnosti za mlade ljude koji žive u stvarnome svijetu“. Dosada je se upisalo 25 studenata na novi studij. Sveučilište se nada da će „uskoro“ biti i po 100 studenata godišnje.
Spominje i da oni koji završe novi studij mogu raditi „kao aktivisti i branitelji ljudi ovoga stoljeća“, a koji su „isključeni od ostatka društva“.
Homoseksualne organizacije nude stipendije za potporu studentima koji se upisuju na novi studij.

Tekst: Andreas Becker

Izvor:  http://www.katholisches.info/2016/09/14/universitaet-iowa-neuer-studiengang-fuer-aktivisten-der-gender-ideologie/