ponedjeljak, 1. svibnja 2017.

Rat protiv Crkve i Domovine

 

"Progonit će vas", rekao je Spasitelj svojim učenicima. Njegovo se proročanstvo neprestano ispunjava. U naše su dane ta progonstva tako silno velika da već i zadnje selo zna za njih. Muslimani, "slobodni zidari", liberalna gospoda i "naprednjaci", tolike otrovane duše, sve to ustaje protiv Katoličke Crkve. Mržnjom, grubošću i žestinom udaraju po njoj, Gospodinovoj zaručnici.. 

O, Bože moj, dokle ćeš dopuštati tu zlobu?

Mnogi su spremni da ubijaju, naročito svećenike, koji su svom dušom odani vjeri, vjeri naslijeđenoj od praotaca... One druge svećenike, koji okreću leđa Kristu i Crkvi i traže zemaljska dobra, novac, slavu, žene, takve oni vole i podržavaju, jer su im to najbolji pomoćnici u borbi protiv Crkve, a tako i Domovine.

   Skandalozni napad u Francuskoj tijekom celebriranja svete Mise (vjerujem da su nam ove fotografije ostale najviše u pamćenju)



Čitave stranke postoje danas po svim državama, koje naviještaju Katoličkoj Crkvi rat. Kad one dođu do vlasti u državi, onda u prvom redu nastoje da unište Katoličku vjeru.

Katolicima se crkve pale, ruše, nasilno oduzimaju... Istinskim svećenicima se prijeti nasilno pa i smrću ili ih se surovo zlostavlja... Vlasti idu na ruku onima koji su protiv Katoličke vjere i Crkve... Iz škola i javnih ustanova se izbacuje križ. Isusa su gurnuli u kut te jadne duše jer im više nije potreban...



Za službu Božju posvećene kapelice se oskvrnjuju.

Raspela i kipovi svetaca se divljački i uz poruge razbijaju i zločinci još bivaju nagrađeni Judinom plaćom.




S druge strane poneke redovničke zajednice relikvije izbacuju iz samostana jer kako govore ničemu im ne služe, a izgrađuju si bazene.... Gotovo po svuda nered vlada...

I kod nas se, a ne samo vani našlo svećenika Judâ, koji ostaviše Krista i odoše k Njegovim neprijateljima, da šire nekakvu svoju novu nauku o vjeri.

Toliki žele da Katoličku Crkvu osiromaše, da je izvrgnu preziru i ruglu, da je unište. Čitav niz ne samo političkih stranaka radi na tome...

Tko kod izbora bude glasovao za takve stranke ili osobe, kako bi smio da se zove istinskim vjernikom?

Glasujte samo za ljude, koji su katolici ne po svojem izjašnjavanju već po svojem življenju. Djela govore glasnije od riječi! Takvi će braniti naše svetinje!

Sveti Josipe, vjerujemo da je pobjeda na Božjoj strani. Potrebno je ustrajati do kraja. Izmoli nam zajedno sa našom dragom Majkom snagu da sve kušnje nadiđemo Božjom pomoći. Zaštitniče Domovine, moli za Katoličku Crkvu i Hrvate ma gdje god se nalazili!