utorak, 3. srpnja 2018.

Potiha manipulacija


Nove svjedodžbe učenika ne sadrže više ime i prezime roditelja te spol djeteta. Pitala sam jednog profesora o tome što misli. Odgovorio mi je:"To je potiha manipulacija koju sramotno nitko od mojih kolega u školi nije primijetio. Implementacija Istanbulske konvencije u hrvatsko društvo ide ubrzanim koracima. Nasilje u obiteljima nije se zbog kontroverzne konvencije smanjilo, ali je zato prikrivena rodna ideologija počela otkrivati svoje pravo lice. Naime, nije nimalo slučajno da u učeničkim svjedodžbama za ovu školsku godinu nije navedeno ime roditelja ni spol djeteta! To je, vjerujemo prvi korak cilju ovakvih 'rodno – ravnopravnih' nastojanja – pripremiti teren za uvođenje rodne ideologije u hrvatsko školstvo."

Da su izašli novi propisi o svjedodžbama u kojima se briše spol učenika te ime i prezime majke i oca našla sam i u prilogu Večernjeg lista pod nazivom Učeničke svjedodžbe bez imena roditelja i spola djeteta kojeg možete pročitati OVDJE.

Čitajući taj članak zapitala sam se osobe koje su u pubertetu, a znamo pubertet počinje od viših razreda osnovne škole i da hormoni divljaju, bivaju li zbunjene? Kako to djeluje na njih? Poznato je koliko je to životno razdoblje kao i ona nježna, mala dob, osjetljivo za djecu i mlade.

U čemu je tu mogli bismo reći najveći problem? U rastakanju zdrave spolnosti, djeca i mladi se sve više zbunjuju, nestaje pojam mama i tata i naravno cilj te rodne ideologije koja proistječe iz Istanbulske konvencije je potpuno uništenje obitelji. Roditelju se neće dopustiti da ima primarnu ulogu odgoja kod djeteta jer je jednostavno zbrisan, a kroz školski program ulazi rodna ideologija.
Teško je gledati to što se događa u Domovini i šire. Prema rodnoj ideologiji s kojom nema budućnosti jer je zlo u samoj sebi iz koje mnogi crpe samo silan kapital na štetu djece i obitelji, a koju promiče Istanbulska konvencija i zagovornici genderizma čovjek se rađa kao neutralno biće. Spol i rod više nisu iste biti što je posve u suprotnosti s prirodnom ljudskom naravi i stvaranjem.

Pitanje je hoće li se kao npr.u Norveškoj hormonski blokirati ulazak u pubertet djece i kad će se i kod nas otvarati centri za "transrodno zdravlje" koji obavljaju "promjenu spola"? Imamo ih vrlo blizu, u susjednoj Srbijivrlo mali broj Hrvata odlazi tamo i još k tome te troškove snosi Zavod za zdravstveno osiguranje u kojega svi ulažemo. (komentar:Trebali bi upitati Hrvatsku liječničku komoru što se događa kod nas po ovome pitanju) 

Muškarac koji je promijenio spol razotkriva istinu o rodnoj ideologiji, narod.hr.

Kakav će učinak rodna ideologija imati na dokumente, a između ostalog i svjedodžbe djece jer Ivana nije isto ime kao i Ivan? Što znači da će se u tom slučaju morati mijenjati i dokumenti! Do koje granice to ide?

Brisanjem imena roditelja s dokumenta djece postupno i neprimjetno se ruši obitelj, a time i cijelo društvo jer obitelj je temelj i nositelj društva.

Je li sljedeći korak i u hrvatskim školama da se dečki šminkaju i dolaze u suknjama, haljinama, a da se žene oblače u dečke?

                         Tko su oni? Budući profesori koji će ovako izgledati i djecu učiti?

Možemo zaključiti da je to vrst nasilja nad djecom koja se želi uvesti od najmanjih nogu kroz odgojni i školski sustav. Roditelji koji će htjeti reagirati neće smjeti jer će ih se proglasiti da psihički zlostavljaju svoju djecu i oduzimat će djecu roditeljima. To se može iščitati i iz dokumentarnih sadržaja (npr.Pravno - medicinski kritički osvrt na nacrt prijedloga zakona o potvrđivanju Konvencije Vijeća Europe o sprečavanju i borbi protiv nasilja nad ženama i nasilja u obitelji), a i iz ova dva članka u kojima se spominje problematika rodna ideologija i Istanbulska konvencija narod.hr i istinom protiv laži.

Roditelji u zdravim okolnostima bi trebali biti primarni odgajatelji svoje djece, a ne da im se ideologije nameću. Djeca imaju pravo na sretno i prirodno odrastanje te formiranje u odgovorne, zrele osobe.

Ministarstvo šuti, a što drugo i očekivati od ministrice čiji šef s podsmjehom i izrugivanjem gleda na sve koji drugačije misle?
"..... marginalci....." govori čovjek koji neprekidno govori neistinu svome narodu (Kinorama, Agrokor, demografija.. Trebamo li još što? Što je Plenkoviću prema Tvom shvaćanju suverenizam? Je li to da dečki budu curice odnosno žene koje će se šminkati i nositi suknjice i pljačka, laži? Ignoriranje volje naroda? Živiš u demokraciji, a vlast u demokraciji je proizašla iz naroda, a ne rodnih ideologija i pljački kao što sad pokušavaš iz mirovinskog drugog stupa učiniti!)