nedjelja, 31. prosinca 2017.

Otkrijte koji su postovi po vašem izboru obilježili 2017.godinu i blagoslovljena vam 2018. godina!

Dragi i poštovani čitatelji bloga budući da ste nam vi bitni odlučili smo se na kraju 2017.godine prisjetiti 7 postova koji su tijekom godine najviše generirani prema broju vaših klikova. 

Mi poštujemo vaš izbor i zajedno s vama drago nam se toga prisjetiti! Klikom na naslov posta otvara se post za čitanje. 

Vi ste ona dragocjenost koja se ugrađuje u ovaj blog i bez vas, a podržavani prvenstveno Gospinim zagovorom i Božjom milošću i providnošću ovaj blog ne bi imao smisla.

Želimo da svi zajedno svakim danom postajemo makar samo malo bolji i privrženiji Gospodinu koji je Put, Istina i Život.

Zahvalni smo svima vama koji nas podržavate duhovno i moralno bilo vašim javljanjem kako je djelovalo pozitivno i korisno na vas, bilo lajkanjem stranice, a posebno izrečenom molitvom bez koje ne bismo mogli dalje.


Na jedan način mislimo i na one koji su nas ili postove pokušali osujetiti, zbuniti ili čak i napasti. Priznajemo, da smo ožalošćeni što je toliko neznanje cjelokupne doktrine i nauka u Katoličkoj Crkvi i što se gube duše u tom vrtlogu neznanja. Što je tolika podjela kao posljedica toga, a podjela je najveća Gospodinova rana jer On želi da se poštuje Njegov nauk i da smo jedno (veliko svećenička molitva). Prva ljubav nužno treba pripadati Bogu. Ali ujedno priznajemo da nas je to ojačalo da budemo s vama sve dok je Gospodinova volja.

Najteži put je uvijek zlatna sredina. No Bog daje milost.

Dok smo podržavani Božjom milošću i dok nas On treba tu smo, ali hajdemo samo za Gospodinom jer će doći trenutak kad će i nas Gospodin pozvati na nešto drugačije. Do tad rastimo zajedno prema Gospodinu znajući uvijek ići onamo kamo nas On zove.

Zahvaljujemo svim blogovima ili portalima i dr. koji su pod našim imenom širili prijevode i druge članke s bloga i na taj način pridonijeli bilateralnom marketingu. Oni će se sami prepoznati. Sve koji na bilo koji način čine dobro neka Gospodin obilno nagradi i za svako djelo učinjeno iz ljubavi molimo da udjeli još više blagoslova i ljubavi.

Dragi čitatelji, s Gospinim zagovorom i Božjim blagoslovom, u miru i radosti oprostimo se od stare i dobre godine i hrlimo u susret Novoj 2018.godini!

Iz uredništva vašeg bloga On treba kraljevati – Oportet illum Regnare (geslo bl.Marije od Isusa, utemeljiteljice Reda Kćeri Srca Isusova)



5.