petak, 26. srpnja 2019.

Molitva svete Krunice


"Ne postoji ni jedan materijalni, duhovni, nacionalni ili međunarodni problem koji se putem molitve Krunice i naše žrtve ne bi mogao riješiti."
Blažena Djevica Marija, rekla sestri Luciji u Fatimi

"Krunica je oružje obrane i spasenja, koje nam je dala Marija, da ga koristimo protiv trikova đavolskog neprijatelja. 

Idite Gospi i uvijek molite krunicu! Budite duše molitve. Molitva potresa Božje srce, po njoj dobivate potrebne milosti."
sv.otac Pio, kapucin

"Pomoću krunice možemo svladati, pobijediti i uništiti sve sotonske sile. Spreman sam se odreći tolikih drugih vrijednih stvari, ali svete krunice nikada!"
sv. Ivan Bosco

"Molitva krunice će vam dati snage da sve mirno nosite s potpunim predanjem u volju Božju. Kad idem od kuće do škole molim svetu krunicu i tako se lakše uklanjam napastima poganske ulice."
bl. Ivan Merz

"Kad bi se Gospina krunica marljivo i pobožno molila u svim hrvatskim obiteljima kao obiteljska molitva svakoga dana, nestalo bi brzo svih nevolja, koje danas taru i muče tolike obitelji... U svetoj krunici vidimo takvo oružje, da je nemoguće da ne bi iznijeli pobjedu nad svim onim zlima u svijetu, ako to oružje, svetu krunicu budemo svaki dan držali u ruci i njime se dostojno služili, tj. toplo i srdačno molili. Zato vas vruće molim, iz ljubavi koju imam prema vama u Isusu i Mariji, da molite i Krunicu, a također, imate li vremena, i čitav Ružarij, svakoga dana, pa ćete na času smrti blagoslivljati dan i sat kad ste mi povjerovali"
Bl. Alojzije Stepinac

Pročitajte i obećanja Gospina u vezi Krunice