utorak, 15. studenoga 2016.

I kardinal Bergoglio govorio je o Božjoj kazniJedan ljubazni čitatelj bloga upozorio me je na intervju na španjolskome nekadašnjega kardinala Bergoglia koji je priznao postojanje Božje kazne. Očito je ovaj intervju „promaknuo“ određenim „politički korektnim“ novinarima koji nas žele poučavati u katoličkome nauku.

I Fatimska Gospa rekla je ako se čovječanstvo ne obrati, Bog će kazniti svijet dopuštajući izbijanje razornijega rata od rata od 1914.-1918. Očito je da Gospodin nije želio izbijanje Drugog svjetskog rata, međutim dopustio je da izbije u nadi da će iz toga izvući veću korist (primjerice obraćenje narodā).

Kako naučava prvosvećenik Pio XII. u svom zlatnome učiteljstvu, kazne Božje, više od „vindikativne“ imaju „medicinalnu“ funkciju, dakle služe da ljudska bića potaknu na razmišljanje o vlastitim krivnjama i da ih dovedu do obraćenja (usp. “Govor katoličkim pravnicima“, od 26. svibnja 1957.godine).

Unatoč tomu što je crkveno Učiteljstvo jasno u toj stvari, modernisti i dalje uporno niječu da Bog može kažnjavati ljude.

Stvaraju novu razvodnjenu religiju.


Kardinal Bergoglio: „Dios castiga“